hits


Tips&Triks: Gammelt brød?

Har du litt igjen av et brød som begynner å bli gammelt/tørt? Jeg synes det er dumt å hive mat, særlig nå som jeg betaler for maten selv! Haha. Så da er det jo lurt å finne på litt triks.

Av noen dager gammelt brød kan du lage krutonger. Det gjorde jeg i går og det er helt utrolig enkelt! Det koster deg heller ingenting å lage disse godsakene til å ha i suppe og salater.

Du trenger:

Noen dager gammelt brød

♥ Olje

♥ Smakstilsetting (eks. hvitløk eller en urteblanding)


Hvitløk


Urteblanding. Jeg brukte rosmarin og basilikum 

 

Slik gjør du:

Bland sammen olje (ca. 1 ss per skive) sammen med det du har valgt av smakstilsetting. Skjær brødet opp i små terninger og bland det sammen med oljeblandingen i en panne. Stek tilslutt brødkrutongene på 220 grader i 15-20 minutter. De skal være sprø og gyldne i fargen.

 

Oppbevar dem i en lufttett boks

 

- Thale Sunniva

3 kommentarer

Linea

24.10.2013 kl.19:29

Så utrolig smart! Det må jeg lage en gang! :D

Helene Sophie

24.10.2013 kl.19:45

feancy

Helena Westergren

24.10.2013 kl.20:08

så smart :D

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av