hits


Tapas - oppskrift: Stekt asparges med spekeskinke

  • 16.09.2013 kl.21:33 i Blogg

Ny uke = ny oppskrift!

Husker dere tapas-kvelden vi hadde for gaaaanske lenge siden? Jeg har fremdeles mange gode oppskrifter jeg vil dele med dere! Hva passer vell ikke bedre en masse deilige småretter nå som høsten har begynt å snike seg på? Her kommer i hvert fall oppskriften på en smårett som ikke bare er kjempegod, men også veldig enkel!

Du trenger (4 personer):

1 pakke asparges

♥ 1 pakke spekeskinke

♥ Olje

♥ Salt og pepper 

 

Slik gjør du:

Kle en stekeplate med bakepapir. Surr spekskinke rundt aspargesene og legg på brettet. Smør over litt olje og dryss med pepper og litt salt (eller ikke salt i det hele tatt). Vi hadde på en del salt, men spekeskinken er jo så salt i seg selv, så det er nesten ikke nødvendig.

 

Stek dem på 225 grader i 15-20 minutter.

Aspargesen blir deilig og myk og skinken blir sprø og saftig. FOR en deilig kombinasjon!

Flere tapasoppskrifter kommer i løpet av høsten ♥ Skal prøve å få ordnet opp i oppskriftskatogorien en dag! Det hadde jo vært kjekt med en underkatogori med tapasoppskrifter, eller hva? Uansett, mye å gjøre og lite tid, gjør at det blir litt nedprioritert for øyeblikket.

Håper dere har en kjempefin mandag! Selv er jeg helt utrolig sliten i dag etter en veldig hektisk helg, så i dag måtte jeg rett og slett ta meg litt fri fra alt (sånn omtrent i hvert fall). Nå skal jeg hoppe i dusjen og så er det Brille på tv om en liten halvtime. Jippi!

- Thale Sunniva

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av