hits


Dobbelmoral

Selv om dagene mine nå fortiden bare går til å øve til eksamen og spise trøstemat (les: usunnheter). Prøver jeg likevell å få presset inn litt tid til trening innimellom, men eksamen må selvfølgelig prioriteres.

 I dag har jeg vært og trent på balanz. Ingenting er som 6km på mølla etter å ha sittet foran pc skjermen og notatbøkene hele dagen. Det er godt for både kropp og sjel å få beveget seg litt.


Frokosten min i dag..... Føler jeg kjører på med en slags dobbeltmoral her: Tren og spis kanelboller til frokost folkens.... I morgen skal jeg ut å kjøpe nye løpesko. Gleder meg!

Flere som øver til eksamen?

- Thale Sunniva

5 kommentarer

Kjersti

22.05.2013 kl.17:18

nope, går på barneskolen enda, haha :)

Thale Sunniva

22.05.2013 kl.17:28

Kjersti: Heldig :)

Helene

22.05.2013 kl.19:27

Prøver. Men det suger. Fml

Katrine

22.05.2013 kl.19:57

Balanse mellom trening og kosthold e viktig!:)

Ja øve på T-matte som forøvrig e sykt vanskelig og som eg håpe eg blir ferdig med nå ein gang for alle(e jo tross alt tredje gang eg tar ann) heheheheh... Lykke til videre med øving:D

Thale Sunniva

22.05.2013 kl.20:17

Katrine: Hahaha Katrine, you know me.... Lykke til med T-matten!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av