hits


Smash - iskake

  • 01.07.2011 kl.22:55 i BloggEr vell ikke meg og Bjørnar utrolig kreative? Vi har laget en iskake med smash bunn og med smash biter i isen. Vi kom på dette helt selv!! Kreativiteten er vikrelig på topp i sommerferien!

Forresten må jeg bare si at jeg er ganske dum som lover dere at jeg skal legge ut videoene av Linkin Park konserten uten å ha sett på videoene først. Det går rett og slett ikke an å vise dem til dere. Lyden er helt ødelagt, dessverre. Det er hva man får når man har skaffet seg så gode plasser. Pga. den høye lyden fra bassen klarte ikke iPhonen å få skikkelig lyd. Så desverre.... Man hører lyden perfekt når de ikke spiller med bass, men på hvilke sanger spiller Linkin Park uten bass og lite lyd liksom? 

 

4 kommentarer

Karine Victoria

01.07.2011 kl.22:57

NAM, så dødsgodt ut!!! :-D

Ilinna

02.07.2011 kl.13:16

det så bare kjempegodt ut! :)

synd det med videoen...

Lea Marie

20.07.2013 kl.01:03

Denne ser helt fantastisk ut! kan jeg spørre om hva du i bunnen itillegg til smashen? :-)

Thale Sunniva

20.07.2013 kl.15:35

Lea Marie: Jeg hadde litt smør :)

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av