hits


Overimorgen

  • 28.03.2011 kl.21:12 i Blogg

I dag har jeg egentlig ingenting spesielt å dele med dere. Det er derfor det bare blir et blogginnlegg i dag. Etter skolen i dag var det rett hjem å gjøre masse lekser. Så prøvde jeg å sy mer på kostyme til danseforestillingen, til jeg fant ut at jeg ikke hadde nok stoff.Ellers har jeg forberedt meg psykisk til reisen til N.Y på onsdag. Pakket får jeg ikke gjort før i morgen, men pakkelisten er da i hvert fall skrevet. Må forressten si at det hjalp veldig psykisk når jeg sjekket brukskontoen min i dag, for det stod det nemlig: 8000 kr. Det er velfortjente penger som jeg har spart i nesten 3 månder nå. Gleder meg til å bruke dem!

Hva har du  gjort i dag?

Give me the money

2 kommentarer

Helene :))

29.03.2011 kl.13:10

sykt gøy! <3

Anenv

29.03.2011 kl.15:34

skole bare...

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av