hits


En liten filmsnutt

  • 24.03.2011 kl.20:33 i Blogg

I dag skulle jeg egentlig ha vist dere video av "the human calculator" som skulle komme på besøk på skolen vår..., men så kom han ikke. Den bæsjen. Så dere får klare dere med denne videoen her isteden:

video:img0242

Tenkte kanskje at dere måtte få se det "in real life", sånn at dere skjønner hva jeg mener når jeg legger ut bilder som det her:Klarer aldri å få sagt det nok om hvor utrolig heldig den gullfisken (Bob Kåre) er som har et tak over hodet altså!

Se så søt Bella har vært en gang da:


_ Bilde er tatt noen dager etter vi fant henne, da vi fremdeles måtte mate henne med morsmelk erstattning.Og når vi først snakker om Bella. Skulle ikke du også ønske at du fikk ligge i øverste skuffe i klesskapet mitt blant alle bikiniene?
Hun har da vokst opp til å bli en ganske pen katt da:Beklager for gamle arkivbilder, men dagen min i dag har dessverre bare gått til lekser og piano. Det skal bli deilig med helg i morgen ♥

Q: Hva har du gjort i dag?

Where you gonna go? Where you`re gonna sleep tonight?

3 kommentarer

Maren - kommenterer tilbake

24.03.2011 kl.20:42

fine bilder!

Helene :))

25.03.2011 kl.08:18

Sykt søtt!!! :D savner når den katta jagde ullsokken min ! <3 hehe

Anne-Marte

25.03.2011 kl.14:58

Wow, søteste kattungen!

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av