hits


Livet er Verdifullt

  • 23.03.2011 kl.21:36 i Blogg

Livet er fantastisk og verdifullt. Det er så mye å glede seg over her i livet. Flotte venner, nydelig og fantastisk kjæreste, super familie, vår og sommer, mat og drikke, skole og alle de flotte menneske rundt oss.

Livet vårt betyr noe. Ikke bare for oss selv, men også for alle andre rundt oss. Vi mennesker trengs her på jorda, og vi har mye å se frem til og mye å glede oss til! ♥
I dag gleder jeg meg. Jeg har vært på Bloom sammen med Margrethe, en jazzdans forestilling av riks teateret. Jeg gleder meg til vi selv skal ha danseforestilling.

Om nøyaktig en uke sitter jeg i New York, og i dag har jeg telt penger!


Legger til at jeg hadde 1123, 50 kr + 40 dollar + 64000 på konto + at mamma skylder meg penger. Og vet dere hva? De meste av pengene skal gå til meg selv!

Husk: You`ll never shine if you don`t glow ♥

Q: Hva gleder du deg til i dag?

Don`t you ever feel like you less then fucking perfect!

2 kommentarer

marika - mmarika.com

23.03.2011 kl.21:41

koselig innlegg:)

Helene :))

24.03.2011 kl.08:36

shit å mye penger! gidd å frist :P

Skriv en ny kommentar

, Sandnes

Jeg heter Thale Sunniva. Jeg er utdannet sykepleier, og jobber for tiden i Spania. Elsker å reise og lage mat. Bor sammen med kjæreste og verdens flotteste hund, samojeden Disney.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Thale Sunniva. 21 år fra Sandnes. Studerer sykepleie i Bergen. På bloggen kan dere lese mye om reiser, men også om hverdag og bilder, studie, venner og kjæreste. thalesunniva @gmail.com bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av